075 - 670 41 06 info@brkadvocaten.nl
Mark-Jan Bouwman

Mark-Jan Bouwman

Advocaat

06 – 12 09 60 47
bouwman@brkadvocaten.nl

Mark-Jan Bouwman staat sinds 1999 vanuit de Zaanstreek in het gehele land als strafrechtadvocaat verdachten bij in grote en kleinere strafzaken.

Mark-Jan heeft een voorkeur voor klassieke strafzaken op het gebied van zeden, drugs, diefstal en geweld (straatroof, overvallen, levensdelicten).

Bruno Ficq

Bruno Ficq

Advocaat

06 – 43 45 50 84
ficq@brkadvocaten.nl

Bruno Ficq houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken. Bruno kwam er tijdens zijn studie al vroeg achter dat hij strafrechtadvocaat wilde worden. Hij heeft twee masters aan de Universiteit van Amsterdam behaald. De master strafrecht en de master international and transnational criminal law. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij het Openbaar Ministerie om te kijken hoe het er aan de andere kant aan toe gaat.

Brigitte Roodveldt

Brigitte Roodveldt

Advocaat

06 – 21 88 64 57
roodveldt@brkadvocaten.nl

Brigitte Roodveldt kenmerkt zich door haar uitstekende dossierkennis, haar gedrevenheid en haar vermogen om zich in korte tijd een dossier eigen te maken en samen met de client een verdedigingsstrategie op te zetten.

Vooral in haar pleidooien weet zij vaak het verschil te maken.

Thijs Kapinga

Thijs Kapinga

Advocaat

06 – 53 40 80 88
kapinga@brkadvocaten.nl

Thijs Kapinga heeft een commune strafpraktijk waarin het individu voor hem centraal staat. Iedere verdachte en iedere zaak verdient een eigen aanpak.

Belangrijk daarbij is dat de cliënt weet waar hij aan toe is, geen mooie verhalen, maar duidelijkheid.

Chiem Peters

Chiem Peters

Advocaat

06 – 43 12 24 10
peters@brkadvocaten.nl

Chiem Peters is een gedreven advocaat die zich uitstekend kan inleven in de belangen van zijn cliënt. Zijn verdediging kenmerkt zich door gedegen juridische kennis en dossierstudie met aandacht voor de specifieke persoon van de cliënt. Hij richt zich voornamelijk op commune strafzaken met een voorkeur voor zedendelicten en uitingsdelicten.