075 - 670 41 06 info@brkadvocaten.nl
Mark-Jan Bouwman

Mark-Jan Bouwman

Advocaat

06 – 12 09 60 47
bouwman@brkadvocaten.nl

Mark-Jan Bouwman staat sinds 1999 vanuit de Zaanstreek in het gehele land als strafrechtadvocaat verdachten bij in grote en kleinere strafzaken.

Mark-Jan heeft een voorkeur voor klassieke strafzaken op het gebied van zeden, drugs, diefstal en geweld (straatroof, overvallen, levensdelicten).

Brigitte Roodveldt

Brigitte Roodveldt

Advocaat

06 – 21 88 64 57
roodveldt@brkadvocaten.nl

Brigitte Roodveldt kenmerkt zich door haar uitstekende dossierkennis, haar gedrevenheid en haar vermogen om zich in korte tijd een dossier eigen te maken en samen met de client een verdedigingsstrategie op te zetten.

Vooral in haar pleidooien weet zij vaak het verschil te maken.

Thijs Kapinga

Thijs Kapinga

Advocaat

06 – 53 40 80 88
kapinga@brkadvocaten.nl

Thijs Kapinga heeft een commune strafpraktijk waarin het individu voor hem centraal staat. Iedere verdachte en iedere zaak verdient een eigen aanpak.

Belangrijk daarbij is dat de cliënt weet waar hij aan toe is, geen mooie verhalen, maar duidelijkheid.

Chiem Peters

Chiem Peters

Advocaat

06 – 43 12 24 10
peters@brkadvocaten.nl

Chiem Peters werkt sinds augustus 2020 als advocaat bij Bouwman Roodveldt Kapinga Strafrechtadvocaten. Sindsdien houdt hij zich bezig met rechtsbijstand in strafzaken. Hij studeerde rechtsgeleerdheid (de honoursopleiding Utrecht Law College) aan de Universiteit Utrecht en volgde aan diezelfde universiteit de master strafrecht met een specialisatie in het Europees en internationaal strafrecht.