075 - 670 41 06 info@brkadvocaten.nl

“Wij weten wat we doen”

Bouwman Roodveldt Kapinga Strafrechtadvocaten is een advocatenkantoor met vier specialisten op het gebied van strafrecht. Mr. Roodveldt is tevens werkzaam op het gebied van het psychiatrisch patiëntenrecht.

Wij hebben onze krachten en jarenlange ervaring gebundeld waardoor wij garant staan voor kwaliteit, uitstekende kennis van zaken, service en dienstverlening.

In allerlei situaties en op allerlei manieren is het mogelijk dat u op enig moment als verdachte in aanraking komt met justitie. U bent verdachte. Het is belangrijk om er dan niet alleen voor te staan. Het liefst zo vroeg mogelijk in het traject, dus voorafgaand of kort na een aanhouding.

Wij zijn thuis in alle facetten van het strafrecht en procederen door heel Nederland. Wij bespreken alle zaken met elkaar zodat de bijstand feitelijk wordt verleend door het gehele team van Bouwman Roodveldt Kapinga Strafrechtadvocaten.

Het strafrecht is een ingewikkeld rechtsgebied dat continue in beweging is. Het heeft bovendien vaak enorme impact op verdachten en hun naasten. Het is daarom van belang dat bijstand wordt verleend door een specialist, net zoals u in het ziekenhuis ook liever wordt geopereerd door een arts met kennis van zaken en ervaring.

Mocht u niet tevreden zijn over de huidige bijstand dan kunt u ons altijd benaderen voor een second opinion.

Wij weten wat we doen. En wat we niet weten, dat doen we niet. 

Onze advocaten

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a. Mr Bouwman staat geregistreerd op (jeugd) strafrecht en civiel jeugdrecht;
b. Mr Roodveldt staat geregistreerd op (jeugd) strafecht en psychiatrisch patientenrecht
c. Mr Kapinga staat geregistreerd op (jeugd) strafrecht en civiel jeugdrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.