Wij weten wat we doen

Ons verhaal

Bouwman Roodveldt Kapinga Strafrechtadvocaten is een advocatenkantoor met vijf specialisten op het gebied van strafrecht. Brigitte Roodveldt en Mark-Jan Bouwman zijn tevens werkzaam op het gebied van het psychiatrisch patiëntenrecht.

In allerlei situaties en op allerlei manieren is het mogelijk dat u op enig moment als verdachte in aanraking komt met justitie. Het is belangrijk om er dan niet alleen voor te staan. Het liefst zo vroeg mogelijk in het traject, dus voorafgaand of kort na een aanhouding.

Het strafrecht is een ingewikkeld rechtsgebied dat continue in beweging is. Het heeft bovendien vaak enorme impact op verdachten en hun naasten. Het is daarom van belang dat bijstand wordt verleend door een specialist, net zoals u in het ziekenhuis ook liever wordt geopereerd door een arts met kennis van zaken en ervaring en een goed team om zich heen.

Wij bespreken alle zaken met elkaar zodat de bijstand feitelijk wordt verleend door het gehele team van Bouwman Roodveldt Kapinga Strafrechtadvocaten. Wij zijn thuis in alle facetten van het strafrecht en procederen door heel Nederland.

Wij hebben onze krachten en jarenlange ervaring gebundeld waardoor wij garant staan voor kwaliteit, uitstekende kennis van zaken, service en dienstverlening.

hr BRK Advocaten over ons

Wij weten wat we doen

Ons verhaal

Westzijde 154 1506 EK Zaandam

Bouwman Roodveldt Kapinga Strafrechtadvocaten is een advocatenkantoor met vijf specialisten op het gebied van strafrecht. Mr. Roodveldt is tevens werkzaam op het gebied van het psychiatrisch patiëntenrecht.

Wij hebben onze krachten en jarenlange ervaring gebundeld waardoor wij garant staan voor kwaliteit, uitstekende kennis van zaken, service en dienstverlening. In allerlei situaties en op allerlei manieren is het mogelijk dat u op enig moment als verdachte in aanraking komt met justitie. U bent verdachte. Het is belangrijk om er dan niet alleen voor te staan. Het liefst zo vroeg mogelijk in het traject, dus voorafgaand of kort na een aanhouding.

Wij zijn thuis in alle facetten van het strafrecht en procederen door heel Nederland. Wij bespreken alle zaken met elkaar zodat de bijstand feitelijk wordt verleend door het gehele team van Bouwman Roodveldt Kapinga Strafrechtadvocaten.

Het strafrecht is een ingewikkeld rechtsgebied dat continue in beweging is. Het heeft bovendien vaak enorme impact op verdachten en hun naasten. Het is daarom van belang dat bijstand wordt verleend door een specialist, net zoals u in het ziekenhuis ook liever wordt geopereerd door een arts met kennis van zaken en ervaring.