075 - 670 41 06 info@brkadvocaten.nl

Chiem Peters
Advocaat

06 – 43 12 24 10
peters@brkadvocaten.nl

Chiem Peters werkt sinds augustus 2020 als advocaat bij Bouwman Roodveldt Kapinga Strafrechtadvocaten. Sindsdien houdt hij zich bezig met rechtsbijstand in strafzaken. Hij studeerde rechtsgeleerdheid (de honoursopleiding Utrecht Law College) aan de Universiteit Utrecht en volgde aan diezelfde universiteit de master strafrecht met een specialisatie in het Europees en internationaal strafrecht. 

Tijdens zijn studie liep hij stage bij Spong Advocaten en werkte hij bij het Willem Pompe Instituut voor strafrechtswetenschappen. Daarnaast werkte hij meerdere jaren als griffier bij de rechtbank Oost-Brabant op de sectie strafrecht, waar hij de strafrechtspraak en de rechtbank van binnenuit leerde kennen. Mede dankzij die ervaring is hij goed in staat te de kern van de zaak tijdens de verdediging te analyseren.

Chiem is een gedreven, enthousiaste advocaat die zich inleeft in de belangen van zijn cliënt. Hij is goed mobiel bereikbaar, ook buiten kantooruren. Hij richt zich voornamelijk op commune strafzaken.