‘Problemen zijn er om opgelost te worden’.

Bruno Ficq – Advocaat

‘Problemen zijn er om opgelost te worden’.

Bruno Ficq – Advocaat

Bruno Ficq

Bruno Ficq houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken. Bruno kwam er tijdens zijn studie al vroeg achter dat hij strafrechtadvocaat wilde worden. Hij heeft twee masters aan de Universiteit van Amsterdam behaald. De master strafrecht en de master international and transnational criminal law. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij het Openbaar Ministerie om te kijken hoe het er aan de andere kant aan toe gaat.

Verkeerde keuzes en het maken van fouten horen helaas bij het leven. Soms resulteren deze keuzes of misstappen in een verdenking van een strafbaar feit. Het is hierbij erg belangrijk om je te realiseren dat iedere cliënt zijn eigen levensverhaal heeft en dat daden niet altijd zo zwart-wit zijn als dat ze voor de buitenwereld lijken. Bruno heeft er – met dat in het achterhoofd – heel bewust voor gekozen om verdachten bij te staan. Bij het Openbaar Ministerie en de politie zijn duizenden mensen werkzaam en werken er meerdere personen aan een strafzaak. De verdachte heeft alleen maar zijn advocaat op wie hij kan bouwen. Daarom is het des te belangrijker dat de verdachte goede, persoonlijke en betrokken rechtshulp krijgt. Cliënten zijn hiervoor bij Bruno aan het juiste adres.

Cliënten worden van begin tot eind goed op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen in hun strafzaak. Eerlijkheid staat bij Bruno hoog in het vaandel en hij zegt cliënten altijd waar het op staat. Samen zal besproken worden wat de beste verdedigingsstrategie is en de zaak wordt altijd in samenspraak gedaan tot het beste resultaat is bereikt.

Onze advocaten